УВАЖАЕМИ ПАРТНЬОРИ Напиши коментар

25.01.2018 г.
Гр. София

УВАЖАЕМИ ПАРТНЬОРИ,

Като един от лидерите в областта на производството и разпространението на екологични източници на светлина и по-специално продукти с марката „Realux”, ние държим на постоянната и добра връзка както с нашите клиенти, така и с нашите партньори. Това според нас гарантира наличието на добри и коректни отношения помежду ни, като способства за изграждането на едно трайно доверие помежду ни.

Поради тази причина държим да Ви уведомим, че във връзка с извършена проверка от страна на Държавна агенция за метрологичен и технически надзор (ДАМТН) бе установено, че относно продукт Realux, art. № RVA – 060 БАРКОД 3800119711418 и art. № RVA – 075 БАРКОД 3800119711425 са налични технически несъответствия, съгласно действащото национално и европейско законодателство. Самото несъответствие се дължи на приемането на сравнително нови разпоредби в европейските регламенти, които внасят допълнителни изисквания към описания по-горе продукт. Ето защо се налага да предприемем действия същия да бъде изтеглен от пазара.

Тъй като в рамките на нашите отношения, за нас е от значение интереса и на двете страни, ние ще направим всичко необходимо, така че за Вас и управлявания от Вас магазин да не възникнат абсолютно никакви негативи. В тази връзка и с оглед изграденото доверие помежду ни, Ви молим, да спрете от продажба наличностите от посочения продукт, като ние гарантираме , че в срок до 09.02.2018 год. спрените от разпространение и налични при вас бройки ще бъдат изкупени обратно на доставните цени.

В случай, че имате допълнителни въпроси по повод спирането на разпространението на продукта и неговото изтегляне от пазара, моля, не се колебайте да се свържете с нас, използвайки следните контакти:

e-mail: info@domoestetico.bg
Тел.: 02/9366745, Факс: 02/9367716;

Ще откликнем на всички възникнали въпроси и ще направим всичко възможно, за да отговорим на Вашите очаквания.

С уважение,

Димитър Белелиев
/Изпълнителен директор/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *