Най-купуваните LED крушки са по 5-10 лв. Напиши коментар

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Специализирана анкета на българската марка за LED осветление – REALUX показва, че най-купуваните LED крушки са на цена между 5 и 10 лева. 36% от потребителите купуват крушки от среден ценови клас между 5 и 10 лв. А 27% избират по-скъпи осветителни тела на цена над 10 лв., а други 23% от запитаните се доверяват на най-евтините крушки от 1 до 5 лв.

За повечето клиенти най-важният фактор при покупка на лампи е мощността. По-малък брой от анкетираните посочват, че решението какъв клас крушки да изберат, зависи от цената на различните видове продукти. Любопитен факт е, че 15% от анкетираните предпочитат лампи според техния дизайн, а 11% според марката.

„Хората вече не се изкушават от евтините продукти, а стават все по-чувствителни към качествените, разбирайки че качествената крушка е способна да възврърне инвестицията си многократно“, споделиха от REALUX.

От проучването става ясно, че 40% от клиентите искат да купуват LED крушки от специализирани магазини. Големите търговски вериги и малките магазини са останали на второ място, събирайки едва 23%. Интернет заема крайно място в анкетата, като едва 14% са посочили, че редовно пазаруват крушки онлайн.

„На пазара за крушки се предлагат стотици видове, а клиентите все по-трудно отсяват, коя би била най-подходяща за техните нужди. Много често този тип потребители се обръщат към специализираните магазини за осветителни тела, където биха могли да получат професионална консултация и насоки при техния избор на LED лампи“,  споделят от екипа на REALUX.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *