Как да си купуваме LED осветление? Напиши коментар

Пазарът на осветителни тела се разраства все повече и това прави изборът ви като потребители доста труден. Несъмнено LED осветлението е иновацията, на която трябва да обърнете внимание. Тази модерна технология осигурява топла светлина, която ще направи дома ви приветливо място.

Историята:
Първите крушки са тези с нажежаема жичка. Технологиите са се развили и са последвали компактните флуоресцентни лампи. Благодарение на LED осветлението, крушката се развива по-добре от всякога. Комбинацията от ниска консумация на енергия и невероятно дълголетие печели все повече потребители. LED крушките са следващото поколение в осветлението.

Как работи LED осветлението?
LED крушката е малък цифров източник на светлина, който се осветява, когато електроните се движат през полупроводник. Цифровият чип вътре в крушката превръща малките количества енергия в светлина. Осветлението, което предоставят тези крушки, е топло и приветливо, но те остават хладни и безопасни при допир. LED осветлението използва много по-малко енергия в сравнение с другите крушки, освен това животът им е средно по десет години. Това означава, че LED крушките са инвестиция, която ще ви се изплати много бързо. LED осветлението не излъчва вредни ултравиолетови или инфрачервени лъчи. LED крушките използват 85% по-малко енергия в сравнение с традиционните крушки с нажежаема жичка.

По-добра крушка за по-добра светлина:
LED осветлението е възможно най-близкото да естествената светлина. Това е и причината то да е най-доброто решение за вашия дом. Независимо дали имате нужда от силна светлина в кухнята, мека за спалнята или уютна за дневната,LED осветлението е решението на всичките ви проблеми. .За разлика от компактните луминесцентни крушки, LED крушките достигат пълна яркост незабавно, без трептене и досадно бръмчене. Плюс това, те се вписват във всички лампи и уреди, които вече имате в дома си, така че може да премине към LED осветление веднага.

Правилната светлина за вас:
Ето и някои полезни съвети за момента, в който ще си купите led осветление:
Лумен – Вероятно до сега сте избирали крушки по това колко вата са те. Време е да осъвремените мерните си единици. Лумен измерва количеството светлина, което излъчва крушката. Традиционна 60-ватова крушка с нажежаема жичка произвежда около 800 лумена , а 100-ватовата генерира около 1600 лумена яркост. Това са числата, около които да се придържате.

Цвят – Той е друг важен фактор при избора на подходяща светлина. Тук мерната единица, за която трябва да следите е индекс за цветопредаване. Индексът на цветопредаване на Слънцето е 100, а това, от което се нуждаете в дома си, са стойности от около 80. Друг критерии за измерването на цвета е цветната температура. Топлата цветова температура на традиционната крушка е 2700К. За своето LED осветление потърсете крушки, които са в цветови температури между 4000К -5000К за помещенията, където искате да е най-светло. LED крушка с цветна температура 2700К ще произвежда приятна мека светлина за места като спалните, където не се нуждаете от ярко осветление.

LED крушките се предлагат в многообразни форми и размери. Вие можете да ги използвате навсякъде в дома си. Те са лесни за смяна и с много продължителен живот, така че не се бавете, а обмислете тази инвестиция веднага.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *